10 tipuri de muristi pe care ii gasesti in trafic

Sigur te-ai lovit de macar un tip de murist ca astia de mai jos.

De ceva timp ma tot tin sa scriu articolul asta si de tot atat timp aman din lipsa de timp, insa se pare ca s-au inmultit cazurile de muristi pe drumuri o data cu venirea relaxarii asa ca nu se mai poate.

Top 10 muristi in trafic:

1. Muristul care si-a luat drum. Nu-i ajunge o singura banda si simte nevoia sa mearga pe macar doua. Eu il suspectez pe asta ca nu prea le are cu tinta si nu prea stie cum sa o alinieze, drept urmare de la frustrarile legate de ne-nimerire a gaurilor se razbuna pe restul participantilor la trafic.

2. Muristul de tip Milog. Il cunosti, E ala de merge pe liniile de tramvai sau pe contrasens cand depaseste o coloana de oameni ce stau cuminti si asteapta nemurirea si brusc se baga inapoi in dreapta, evident cu ajutorul unuia de ii este mila de milogi. Astia imi plac cel mai mult deoarece sunt 100% ca nu vor deveni niciodata vegetarieni.

3. Muristul care e instructor de scoala de soferi si isi baga elevii in orele de varf in trafic aglomerat. Ia zi muristule, asa-i ca n-ai probleme cu carnea din frigider? Pun pariu ca tot tu esti unul dintre aia care urla ca vor respect si drumuri, dar cand e sa dai tu inapoi respect iti pasa doar de cei 3 lei pe care ii incasezi dintr-o meserie care nu presupune prea multe.

4. Muristul care atunci cand are doua benzi, una de mers normal si una de viteza, merge pe cea de viteza si o face incet. Astia sunt o specie aparte. Ei ar depasi prin stratosfera daca ar putea.

5. Muristul care nu tine coloana si il doare in cot de aia din spatele lui. Mergi in coloana, toata lumea merge cam cu aceeasi viteza dar tu te hotarasti sa lasi 50 de masini lunigme intre tine si ala din fata ta. Esti un murist iresponsabil si iti spun si de ce: pentru ca ii fortezi pe aia din spate sa depaseasca aiurea si pe cei din fata sa nu poata depasi alt murist ca tine. Te recunosti? Arunca-ti carnetul la cosul de gunoi.

6. Muristul care parcheaza pe locurile de handicapati. Adevarul este ca atunci cand o ai mica, e si ala un handicap.

7. Muristul care vorbeste la telefon in timp ce sofeaza. Pentru tipul asta de vierme nici macar nu exista alte cuvinte. Adica intr-o lume in care poti sa vorbesti handsfree si cat stai pe buda sa te dai pe TikTok tu alegi sa ai telefonul la ureche. Bravo. Salutam cei doi neuroni.

8. Muristul care isi ia copilul mic, fara centura, pe locul din fata sau chiar la volan. Iti dorim doar ca mama ta sa aiba putere sa poata contempla in linistie multitudinea organelor. Stim ca nu prea a avut parte, altminteri nu ieseai tu dintr-un scuipat.

9. Muristul care trece pe rosu. Noi, restul, iti dorim sa ai parte de servicii funerare de calitate. 

10. Muristul care merge cu muzica data la maxim la ora doua dimineata. Adevarul este ca ai nevoie de multa ambitie in viata cand esti un vierme si probabil daca il ai pe salam in difuzoare te simti cu un centimetru mai inalt. Noi, cei care dormim la acea ora iti dorim sa faci parte dintr-un sandwich placut.

Sa traiasca muristii....sau nu, ca legi pentru ei oricum nu avem.